Nova Pazova 27. i 28. septembar 2018. godine

Učesnici Galerija Online prijava

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

12. Regionalni sajam privrede održaće se 27. i 28. septembra 2018. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Izlagačima je i ove godine obezbeđen besplatan opremljen izlagački prostor, a za sve posetioce Sajma ulaz je besplatan. Rezervišite i osigurajte svoje mesto na 12. Regionalnom sajmu privrede popunjavanjem online prijave.

agenda sajma 2018.

Detaljan program pratećih manifestacija 12. Regionalnog sajma privrede u Novoj Pazovi.

Lokacija sajma

I ove godine, Regionalni sajam privrede će se održati na prostoru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena, koji se nalaze na samom ulazu u Novu Pazovu. Pogledajte interaktivnu mapu i puteve iz svih delova Srbije kojima možete doći do Nove Pazove.


Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi - Bazeni

Smeštaj u Staroj Pazovi

Na ovim linkovima možete pronaći sve informacije o hotelima i restoranima u Opštini Stara Pazova.

Kontakt:

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju:
022 610 778 osoba za kontakt - Zorana Karalić,
022 310 170,lokal 308, osoba za kontakt - Vesna Savić,
elektronska pošta: sajam@starapazova.rs